Трупат се мускули без мозъчни клетки




Трупат се мускули без мозъчни клетки
Трупат се мускули без мозъчни клетки



Само в България мъжете модели са културисти, а футболистите - модели. Всъщност какво ли ни е наред, че сме тръгнали да обсъждаме модния бизнес?! И все пак световната практика показва, че не трупането на мускули при мъжете е най-важното. Истината е, че повечето от родните модели нямат никаква реализация в чужбина точно заради това, че тук мисленето е доста по-различно. Всички искат да са клонинги на Памела Андерсън и Брад Пит, но от всяко дърво свирка не става.


Вулева и Кулезич - две змии на едно място
 Вулева и Кулезич - две змии на едно място


Наскоро Албена Вулева и Люба Кулезич бяха забелязани заедно на светско събитие. Доста от присъстващите заявиха "Вижте двете змии на едно място!" Замисляйки се... това е доста точно казано! Блондинките се намериха и задомиха в ТВ 7, а сега очевидно са станали и първи дружки. Няма лошо да си съскат, че иначе кой мъж би ги изтърпял?!




Валя - като сладък еклер

Валя - като сладък еклер


Валя "изненада" меломаните (казваме така, защото се чудим дали има фенове) с нова песен, носейки името "Хвана ли те". Без задръжки и излишни притеснения блондито припка в клипа като един сладък еклер с още по-сладък пълнеж. Навярно и тя, както повечето, няма никаква самооценка и е сложила късата рокля, мислейки се за Джей Ло.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи