Не Алисия, а крайпътна кръчма скарала Божинов със семейството му





Футболистът Божинов правел опити за помирение, заради сватба с Николета

Не Алисия, а крайпътна кръчма скарала Божинов със семейството му
Валери иска да се помири с майка си заради сватба

Въпреки че за семейните разпри в дома на Валери Божинов се говори от доста време, едва наскоро стана ясно, че не разривът с фолк певицата Алисия е в основата на кавгите, а нежеланието на футболиста да финансира семейно бизнес начинание.

Всъщност тригодишната раздяла между футболиста й семейството била по повод финансови въпроси. Майката на Валери, Пепа и пастрокът му Сашо искали да отворят крайпътно заведение и да развиват собствен бизнес. Те възнамерявали с него да се издържат, а покрай тях и дъщеря им Михаела. За целта помолили позамогналия се Валери да им заеме парите. Футболистът обаче преценил бизнес начинанието като твърде рисковано и отказал да го финансира. Последвалите спорове по паричните въпроси били достатъчно грозни, за да престане звездата да се вижда със скъпото си семейство близо три години.

Мълвата носи, че преди известно време Валери все пак започнал да прави някои отстъпки. Той дори купил куп скъпи подаръци и заминал за няколко дни при близките си. Според запознати постъпките за помирение били с цел, по-лесно да се преглътне предстоящата му сватба. И тъй като майката на футболиста не е почитателка на скандалната плеймейтка и от самото начало се беше обявила за защита на Алисия, Божинов вероятно ще се опита да я омилостиви със скъпите подаръци. А и тя едва ли ще има друг избор, освен да приеме новата си снаха Николета Лозанова, особено ако държи на сина си?
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи