Голямата любов на Радина е Стефан – синът на легендарния сексимвол Иван Иванов





Двамата живели в нещо като почти брак – всичко осем години и половина

Голямата любов на Радина е Стефан – синът на легендарния сексимвол Иван Иванов


Предвид огромния интерес по въпроса за любовните трепети на актрисата Радина Кърджилова, младата дама – звезда от „Стъклен дом”, сама разяснява следното: „Голямата ми любов беше синът на Иван Иванов”.

Радина Кърджилова, която покрай участието си в сериала „Стъклен дом“ се сдоби със славата на мъжемелачка, изненадващо разкри публично, че с колегата си Деян Донков се срещали, но връзката им не била нищо особено. Затова пък влюбчивата на пръв поглед Радина откровено призна, че голямата й любов си остава Стефан – синът на секссимвола от 80-те Иван Иванов и звездата от театър „София“ Петя Силянова. Радина и Стефан се познавали още от деца. Връзката им била изключително бурна и изпълнена с ревност. Тъй като и двамата по характер били кибритлии, за ужас на съседите им любовните им скандали продължавали до ранни зори. Въпреки това Радина смята, че това е била най-важната връзка за нея до момента.

„Стефан е голямата ми любов. Беше много дива връзка. И двамата сме прекалено избухливи. Непрестанно единият искаше да е над другия, обаче толкова много се обичахме! Осем години и половина си е почти един брак. Минаха като на един дъх“, обяснява Радина. Със Стефан били сгодени в продължение на две години. Влюбеният студент по режисура й подарил сребърна халка. Точно когато започнали да правят планове за сватба и дете, караниците между артистичната двойка станали ежедневие. Започнали да се дебнат един друг, да следят кореспонденцията си в интернет и телефонните си есемеси. Последвала бурна раздяла. Радина ритуално изхвърлила годежната си халка в морето. Стефан също хвърлил своята.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи