Дамян Попов: Искам Аксиния – Жената секс!




Дамян Попов: Искам Аксиния – Жената секс!
Младият и талантлив поп-певец Дамян Попов от Добрич е познат на широката публика като един от любимците на публиката от музикалния риалити-формат „Music Idol - 2”.


Клипът към новата му песен "Ти решаваш" взриви Интернет пространството и натрупа над 200 000 гледания за броени часове.

Интересът към песента най-вероятно е предизвикан и от участието на Анелия като гост вокал и въпреки че тя не участва във видеото, достатъчен за слушателите се оказва и само гласът й.
Дамян Попов с Анелия
*Дамян Попов с Анелия
- В едно интервю директно разкритикува Емануела, че не знае песните на Лили Иванова! Защо това толкова те учудва, нима не знаеш нивото на повечето чалгаджии?
- Всичко е до човека, не деля музикантите на чалгаджии и поп-ари. Никой не е длъжен да знае всяка песен на когото и да било. Подразни ме обаче отношението и пренебрежението на един млад изпълнител към певица, която е оставила огромно музикално наследство. А всеки наричащ себе си певец, независимо от жанра, в който твори, е редно да знае поне 10 песни на Лили Иванова.

- Правил ли си опит да предложиш на Миро да направите дует, той е от Добрич и е безспорна суперзвезда сред мъжете в БГ?
-Хм... Да, Миро е гордост за родния ми град, определено, но ако трябва да съм искрен - аз с него не се имам.

- А с Азис? Там например ще има много хомосексуални сцени, скандални секс внушения, ще се разшуми навсякъде, участията ти може би ще са в повече!... Не си ли изкушен от подобна възможност, или не става така лесно с него?
- Азис е друга карта. Хомосексуалните сцени са негова запазена марка и всеки, който се е опитвал досега да го копира или повтори /а това доста често се е случвало!/, се е увенчавал с неуспех.
- Свързваха те в гей контакт с твоя колега Крум! Били ли сте интимни с него, ама честно ми отговори?
- Човек е интимен с всеки, с когото споделя най-съкровеното си, най-личното си, онова което му е на сърцето. В този ред на мисли, да - Крум ми е много близък, но определено отношенията ни са единствено и само приятелски. Той е сред най-доверените хора в обкръжението ми, освен всичко сме и колеги в Консерваторията.
- Само от участия може ли да се издържа един млад и талантлив изпълнител като теб? Не те ли поддържа някое гей лоби например или поне аз така съм чувала?
- За някой колеги съм чувал, че зад тях седят милионери, бизнесмени, политици и т. н. , и всичко си остава в кръга на злобните слухове. Въпрос на личен избор е, не виждам нищо лошо. Лично аз последните 4-5 години бачкам и смея да кажа, че основно съм се издържал с пеене по клубове, пиано-барове, участия... Не е лесно, но съм се справял, тоест гей лоби при мен като начин за пробиване не е имало, няма и как да има – това не е моята „игра”!

- Това означава ли, че въобще не си имал гей контакти и защо въобще някой трябва да се крие от истинската си природа - заради родителите, консервативното общество, заради фенките и струва ли си да бягаш от истинската си същност?
- Гей контакти не съм имал, или поне не си спомням... хаха, но като се замисля - сещаш ли се за някой наш певец, който да е излязъл и обявил или афиширал своята секс ориентация – Не. Даже и един Азис винаги е карал хората да се чудят какво се случва под юргана му. Дали си струва да си открит - трябва да питате примерно Рики Мартин или Елтън Джон... /смее се - б. а./.
- Кое е най-шантавото и неприлично нещо /за пуританите имам предвид - б. а./, което си правил в секса?
- Ооо, тъй като обичам да гледам порно, главата ми е пълна с к’ви ли не глупости, последното нещо, което се сещам, беше френска любов на много нетипично място – в тоалетна на самолет, ама и полетът си беше дълъг.... Така че „вдигнахме самолета”! /смее се - б. а./ Повече няма да издавам, че настоящата ми приятелка няма да е от най-доволните, четейки тези редове...

- Какво лично теб би те шокирало като желание на някого в секса и би го определил като извратено и дори недопустимо, поне за твоите разбирания?
- Има да, всички имат задръжки все някакви. Аз примерно не бих опитвал игри от типа на САДО-МАЗО. Бих се шашнал много, ако някое гадже обича нещо от този род.

- Пускал ли си твоя музика за фон, докато правиш секс с някого?
- Не, но мога да ти кажа песни, които съм пускал по време на секс. И ми е много хубаво. Едната е идеална за вечер със свещи и приглушена светлина – „Рисувай с устни” на Анелия, а другата е перфектна за сутрин, когато се излежаваме и се „почваме на ново” – „Любов и кафе” на Светла Иванова.
Дамян с Анелия
*Дамян с Анелия
- Правил ли си групов секс и в каква конфигурация като съотношение мъже - жени или пък само с мъже?
- Не съм правил групов секс, може би трябва да пробвам. Казват, че е много яко, но когато човек е във „връзка”, не изпитва огромно желание за подобен тип забавления и експерименти.

- Предполагам си получавал множество “неприлични предложения” - от кого и какви по-точно?
- Имал съм - да, в следствие на професията, подобен тип предложения нарастват!... Получавал съм такива и от жени, и от мъже. Тази директност често ме плаши. Знам ли, ако някоя лачена бабка с бентли и яхта ме поиска - може и да се прежаля, но досега не се е появила такава. Както се пее в една песен – обичайните клишета, обичайните сюжети...

- Известни имена, с които си бил интимен или пък искаш много да си в подобни отношения с някого?
- Бил съм, да!!! В крайна сметка обаче в леглото всички сме равни, нали!?! /смее се - б. а./ Така или иначе не бих си позволил да ги коментирам, най-малкото едната от тях вече си има детенце и семейство. Но, ще бъда откровен, има една певица, която много искам!... Тя и си знае това, Аксиния – Жената секс! Невероятно излъчване, няма как да не се сещаш за леглото, виждайки я!

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи