Богати и известни мъже помагали на Мартина на Слави да свикне със столицата




Мартина Огнянова прежали Слави, има нов мъж до себе си

Богати и известни мъже помагали на Мартина на Слави да свикне със столицата


Макар тук-там да се пишат ретро новини или такива с изтекъл срок на годност за връзката на Слави и Мартина, истината трябва да е една и тя според новия вестник „България днес” е, че двамата наистина вече не са заедно.

Всички новопоявили се снимки за някакви разходки на Слави и Мартина по столични молове, по всяка вероятност са отпреди време. Последната клюка, която е подхранена по категоричен начин от самата танцьорка от балет „Магаданс”, е, че останалата си засега мома Мартина вече се е сдобила със заместник на бившето си гадже – Слави. Отминали са явно безвъзвратно дните, които ги свързваха и които са оставили горчивото усещане за отнета свобода у момичето, към което Слави се е отнасял като същи турчин, както впрочем към всички останали.

Сега волната птичка ходела с майстор по бойни изкуства и двамата изобщо не криели връзката си. Тези дни били забелязани на шопинг във варненски мол. Интересна и неизвестна новост е, че дамата е била и с Румънеца. Освен това студентката от Варна, когато се готвела за кинезитерапевт в Националната спортна академия, често осъмвала по къщите на богати мъже, които помагали на Мартина да се адаптира към столичния живот.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи