Емануела и Алисия били първи приятелки!




Брюнетката опроверга слуховете за скандали с колежката си Алисия

Емануела и Алисия били първи приятелки!
Емануела и Алисия са верни приятелки! Да, бе, да
Въпреки че войните в попфолка никога не спират, напоследък станахме свидетели на доста сериозни сражения между певиците Емануела и Алисия. Оказа се, обаче, че двете всъщност поддържат прекрасни отношения и са много близки. Това заяви не друг, а лично певицата Емануела пред електронното издание bliasak.bg. Дивата е категорична, че двете с колежката й от „Ара мюзик“ са много близки и съвсем нямат търкания помежду си.


Припомняме ви, че последният скандал, който избухна между двете, беше предизвикан от решението на Алисия да се отърве от кученцето, което й подари Емануела, по неизвестни причини. В отговор на този жест във facebook страницата на брюнетката се появи следният коментар: „Аз й подарих приятел, а тя се помисли за Виктория Бекъм, а и е любимката на шефа“.

Емануела обаче не само побърза да отрече, че е писала изявлението и посочи за виновник момичето, поддържащо страницата й, но и заяви, че тъй като има собствени проблеми, не желае да се кара с никого, а още по-малко да плете интриги.

На пръв поглед обяснението изглежда доста убедително, но се предполага, че звездата има някакъв контрол върху сътрудниците, с които работи. Все пак дори и да не е нейно дело коментарът на личната й страница в социалната мрежа, препоръчително е по-внимателно да преглежда съобщенията, които се публикуват от нейно име. В противен случай не само ще се оказва редовна жертва на спекулации, но току-виж си „признала“ и някое убийство.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи