Подпийналата Снежана Макавеева скита из столичните булеварди!




Една от най-популярните звезди от БГ сериала „Под прикритие“ спори за цената на бутилка бира


Подпийналата Снежана Макавеева скита из столичните булеварди!

Популярната телевизионна актриса Снежана Макавеева или е решила, че с бръсната глава и прическа гребен няма да се отличава в тълпата и ще може да си позволи неприемливо за една обществена личност поведение, или дотолкова се е депресирала, че е започнала да практикува не битов, а уличен алкохолизъм.



Репортер на електронното издание bliasak.bg, забелязал звездата да обикаля из софийските улици във видимо неадекватно състояние, с компания не по-трезви съмишленици. Актрисата се спряла пред малък павилион, откъдето си купила бира, и то след кратка кавга с продавачката. След като все пак се разбрали, най-вероятно за цената, подпийналата Снежана оставила дори и бакшиш от 10 стотинки. Присъединявайки се към останалата част от компанията си, която очевидно също била под влияние на алкохола, звездата обиколила столичните булеварди, като внимателно оглеждала минувачите. При това групичката си казвала „Наздраве“ пред деца и възрастни хора, но все пак за успокоение на мнозина, членовете на компанията предпочели да не навлизат във философски дебати от типа на „Ти мен уважаваш ли ме?“ или други подобни дълбокомислени спорове.

Необичайното поведение на Снежана, според столични клюкари било свързано с чувствата й към актьора Деян Донков. Чаровната актриса не можела да понесе, че колегата й от сериала предпочел чернокосата Радина пред нея. И решила да удави мъката си в бира. Все пак да се надяваме, че този публичен алкохолизъм няма да продължи много време, защото иначе е много вероятно червенокосата красавица да стане чест гост на столичните РПУ-та, заради противообществени прояви.


Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи