Роси Новева съвсем се смахна





Роси Новева съвсем се смахна
Роси Новева съвсем се е смахнала, коментират нейни близки след последната й публична изява.



Бившата “принцеса” на Зографски направи поредната порция скандални изказвания за връзката си със 70 години по-възрастния от нея милионер, който почина през 2007-а на 98, пише blitz.bg.

“Най-тежкият ми спомен е в момента, в който той е подготвен да отпътува на носилка със самолет към Германия. Аз му бях сърдита и не тръгнах веднага към летището, както ми беше казал шофьорът му. Накрая реших да не се инатя, купих пъстър букет и пристигнах. Имахме съвсем кратко време за сбогуване. Само с едно-две изречения. Знаех, че е краят! Някъде дълбоко в главата ми се промъкна мисълта, че го виждам за последно”, реди през сълзи Роси.

И продължава със скандалната си изповед: „За него бях и любима, и дете. Наричаше ме „либхен” („любима").

Скандалната кюстендилка обаче се кълне, че със Зографски не са консумирали плътски любовта си, въпреки че живеели заедно в апартамента на 17-ия етаж в едноименния хотел.
„Иван обичаше да пърхам край него. Като едно дете, което му връща спомена за лудориите, като полъх на младост. Забавно му беше с мен. Дори когато правех глупости, а то се е случвало не един път, Иван никога не ме е укорявал със злоба.

Мнозина си мислеха, че като ме прибра след резила ми във „ВИП брадър”, ще ме изостави. Е, не го направи! Нахока ме, но като един грижовен баща, който разбира. След смъртта на Иван всички ме питаха, а и до днес впрочем, колко пари ми е оставил. Първо лъжех за милиони, после престанах да отговарям. Живея като едно нормално момиче. Не ми трябва много. Рисувам, сънувам... Опитах се да нарисувам Иван. Той си остава голямата ми любов и до днес”, изповяда Новева.
Тя признава, че след смъртта на милионера изпада в тотална депресия.

За капак на всичко пада по стълбите, а в главата й откриват смъртоносен хематом.

„В онзи период дори не пиех, казва тя. По цял ден рисувах и спях. Не исках да приема реалността, смъртта на Иван. Терпентинът ме замайваше - навсякъде в стаята имаше бурканчета с терпентин за четките”, шокира ни “принцесата на Зографски”.

Тя се кълне, че не е правила опит за самоубийство, както се говореше тогава. Роси разкрива и кога се е пропила тотално.

“Това стана, когато Иван ми каза: “Аз умирам!”... Късно през нощта посегнах към тогавашната си утеха - чашата. След смъртта на Иван трябваше да се боря и с нея. Веднъж го сънувах как ме гледа укорително. Всеки ден се заричах пред снимката му, че ще променя живота си за добро. Борбата ми с алкохола не беше лесна, но се справих”, изповяда Росица Новева.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи