Миро Каризмата се възгордя




Миро навири нос, че е избран за жури

Миро Каризмата се възгордя


Певецът Мирослав Костадинов се има за най-голямата звезда в България. Това винаги е личало от нахаканото му поведение, което е контрастно и несъпоставимо с творческите му постижения. Да се чуди човек как един човек от Добрич е придобил толкова високо самочувствие.

Тези дни Миро сам разкри грандоманията си, коментирайки участието си в бъдещото музикално риалити „Гласът на България”. Там той е избран да бъде част от журито заедно с Кирил Маричков, Мариана Попова и Ивана.

„Тук са само най-големите, най-добрите, разбирате ли?” – излишно акцентира подпухналият от суета и други изкушения блондин. Очевидно компанията, в която ще журира, напомпва самочувствието му. След фиаското си на Евровизия певецът бе се поскрил от света, но сега отново се е вживял като първа писта. Излишно е да се споменава, че на фона на дългогодишната кариера на Маричков и на комерсиалния успех на Ивана, неговата значимост е повече миниатюрна. А и в своя ресор – попмузиката, той е на светлинни години от класата на Васил Найденов, Георги Христов и Орлин Горанов.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи