Светлана Василева се покръсти




Светлана Василева се посвети в христовата вяра вчера. Изкусителката получи първото си тайнство, което я приобщи към християнството в манастира "Света Мина" до София.

Светлана Василева се покръсти




Светлана в ролята на кръстен младенец се очисти от греховете, натрупани до кръщението.

Свещеникът на "Свети Мина" миропомазва плейбойката, като направи малки кръстчета на челото, гърдите и ръцете й с осветен елей. По тоци начин освети ума, чувствата и волята й.

Божият служител отряза и от косите на новопокръстената Светла. Този ритуал означава, че Светлана вече става рабиня божия.

Кръщелница на Василева стана приятелката й Мария. Изборът на кръстник е особено важен, тъй като занапред той се счита за духовен родител на кръстения.

"Отецът ни прочете и лекция по вероучение за това какви трябва да бъдем, в какво трябва да вярваме. От него научих, че с кръщението ми вчера Господ изкупи всичките ми грехове, направени от раждането ми досега. Занапред обаче каквото направя, аз ще плащам за него, ако е грешно", разказа пред HotArena.net Светлана.

"В следващите дни ще отида до "Свети Мина" в ранни зори, за да отключа църквата и така да отключа и късмета си", добави тя.

След кръщенето Светлана почерпи най-добрите си приятелки, сред които гримьорката Аделина Цанева и модела Велислава Иванова в пицарията на кръстницата Мария - "Pippo". От нея Василева получи златно кръстче с черна кожа и черна рокля.
"Събрахме се само жени. Но празникът не беше празник докрай, тъй като мъжът на мечтите ми Иван бе зает с делата си и не е присъства на кръщенето", каза още Светлана.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи