Катето Евро: Парите за продължението на „Оркестър без име“ не стигат




Актрисата вярва, че филмът все пак ще бъде заснет




Катето Евро даде интервю пред регионалния вестник „БГ Север“, в което хвърли яснота около това какво се случва с продължението на „Оркестър без име“. Филмът трябвало да се снима това лято, но изглежда парите не са достатъчно.

„Събраха към 800 000 – 900 000 лв., но те няма да стигнат. Но сигурно ще се снима, защото режисьорът и продуцентът са се амбицирали и ще намерят пари. Много хора ще кажат – що ще го снимате, само ще се излагате, сега ще го съсипете, но аз не смятам така. Ние не правим продължение, а съвсем нов филм, само че със същите герои. Не знам защо хората са толкова против. Мисля, че ще бъде интересно, особено за онези, които си спомнят първата част.“, споделя легендарната актриса.

Нейният дебют пред камера бил именно в „Орекстър без име“. Тя много си мечтаела да стане актриса още от много младо момиче. Поканили я на пробни снимки и оттам тръгнали нещата. Но тя го искала, не било съвсем случайно. Баща й е албанец, който е дошъл да следва в България. Завършил е в Консерваторията оперно пеене и по време на студентството си се запознал с майка й, която също е пеела в хор. „След като съм се родила аз, са заминали за Албания, където съм живяла до петгодишната си възраст. Дойдохме си в България в периода, в който Албания затваряше границите си за останалите страни и така баща ми остана там, а ние тук и не се видяхме повече.“, разказва Катето Евро.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи