Константин за Райна: Не бяхме един за друг





Пилето взело кучетата на фолк певеца, сега им ходел на свиждане


Константин за Райна: Не бяхме един за друг


Фолк певецът Константин най-накрая разкри причините за края на връзката си с певицата Райна. Известният изпълнител, който дълго време пази мълчание по въпроса, сподели в предаването на Мартин Карбовски за отношенията си с вече бившата си любима. Както той самият споделя, с времето са се отчуждили и постепенно разбрали, че не са един за друг.

Константин призна, че макар да не са заедно вече, често се виждат и чуват по телефона. Раздялата им доста време беше обсъждана, още повече че се говореше за сватба между двамата. „Остана ни едно уважение. Тя ми взе кучетата, но аз си взех още едно. Ходя да ги виждам от време на време“, разкрива фолк звездата, който вече е семеен мъж и баща на момиченце.

Но освен като фолк певец, Константин се изявявал и като бизнесмен. Звездата от известно време е горд собственик на редица успешни заведения, в които често гостуват негови колежки. Със смях изпълнителят си припомня, как преди време е ходел при шефовете си, за да си получи заплатата от тях, а сега те сами идват при него. А на въпроса как се вижда на 50 години, Константин отговаря, че се надява да живее в малка къщичка с двор и зеленчукова градина.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи