Асдис Ран осъди ЦСКА за 90 000 евро




Исландският фотомодел Асдис Ран движела през цялото време съдебните дела на съпруга си

Асдис Ран осъди ЦСКА за 90 000 евро


Скандално известната у нас манекенка и футболна съпруга Асдис Ран се оказа в основата на съдебното дело, което мъжът й Гардар Гунлаугсон заведе преди близо две години, съобщи електронното издание „Блиц“.

Известната блондинка, която беше спрягана за любовница на Лотар Матеус и Христо Сираков, залепи звучна плесница на ЦСКА. След като съпругът й игра преди време за отбора на червените, но не получи пълното си възнаграждение, знойната исландка с упорство и постоянство накрая спечели желаното възмездие.


Според запознати въпреки нежеланието си да се занимава с финансовия въпрос, футболистът Гардар Гунлаугсон най-накрая отстъпил пред настояванията на жена си и се съгласил на дело. Именно красивата му съпруга се свързала с наетите адвокати и посетила лично спортния съд в Лозана. След издаването на присъдата вчера световната централа на ФИФА е изпратила писмо в Борисовата градина, в което, освен присъдата е поставено, че в срок от един месец от клуба са длъжни на изплатят на футболиста сумата от 90 000 евро. Въпреки усилията на ръководството на ЦСКА да скрие информацията от медиите, близки до исландското семейство съобщиха новината.

Това не е първият случай в който ЦСКА „забравя“ да изплати възнагражденията на свои играчи. Черноморец (Бургас) също продължава да чака сумата от втория транш от трансфера на Мишел Платини.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи