Радина намери голямата любов на 25




Звездата от „Стъклен дом” Радина Кърджилова избра бар за партито по случай рождения си ден.

Радина намери голямата любов на 25
Заведението беше на самата плажна ивица на къмпинга „Смокиня”. Тържеството започна с 20-30 гости, но към полунощ празнуващите наброяваха повече от 100 души. Актрисата замина от софийската си квартира на къмпинга ден по-рано, за да подготви терена за купона.


Партито продължи чак до сутринта, когато компанията направи утринно къпане. По потник, с шапка и с огромна кубинска пура в уста актьорът Деян Донков се появи на плажа малко преди полунощ. Във видимо приповдигнато настроение, не изплювайки пурата от уста, той играеше ролята на барман и щедро разсипваше питиета на гостите.

Спряганите за двойка, но с нищо не показващи, че е вярно, Радина и Деян цяла нощ спазваха дистанция. Отвреме-навреме си казваха „наздраве” и си хвърляха по някой друг мил и продължителен поглед, пишат от kliuki.bg.

Съдейки именно по тези погледи, защото по какво друго, ако не по очите се познават влюбените, наистина ще излезе вярно, че Радина Кърджилова и Деян Донков имат връзка по между си и то доста силна.
Деян обича да влиза в ролята на „лошо момче” и е разбивал не едно и две женски сърца. Дали ще успее обаче Радина да укроти този фатален мачо, времето ще покаже.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи