Саня Борисова е дива селянка в „Чужденецът“
В „Чужденецът“ – режисьорския дебют на Ники Илиев, Саня Борисова е представена като дива селянка

В „Чужденецът“ – режисьорския дебют на Ники Илиев, Саня Борисова е представена като дива селянка

Образът, който е избрал за жената на живота си е на момиче от провинцията,което ще завърти главата на нежен френски момък.


В ролята на франсето ще се превъплъти Любомир Ковачев. Половината главни герои от „Забранена любов“ ще заиграят в първият пълнометражен филм на Илиев. В лентата ще видим и Елен Колева, Асен Блатечки, Валентин Гошев.

Най-голямата звезда в проекта е Кристоф Ламберт. Той има съвсем кратко участие в лентата, но за новоизлюпения режисьор да покани актьор от такъв ранг било едно от най-големите предизвикателства, пред които се изправил. След дълги преговори и уговорки, Ники и Саня заминали за Париж, където снимали ключовата сцена.

Преди време Ники призна, че е снимал в покрайнините на френската столица, като направил снимките без да има разрешително. Всичко било една огромна импровизация. Илиев се оплака и от трудностите да се събере бюджет и да се финансира кино-проект в България. След дълго ходене по мъките, Ники най-сетне се радва на завършената си творба. Тя ще може да бъде видяна в кината през февруари. Трейлърът ни разкрива поредната заявка за бг филм, който да разобличи абсурдното българско ежедневие и културните ни порядки.

Историята се върти около Жерар, командирован у нас французин, който среща Магдалена – непринудена българска селянка. Изпепелен от любов от пръв поглед, французинът отива в родното село на момата, за да се сблъска тет-а-тет с българските привички, без да знае езикът и особеностите на българския манталитет.

Жанрът, на който Ники Илиев се е спрял е романтична комедия.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи