Юлияна Дончева: Мечтая за второ дете




Връщам се на екран със самочувствие – твърди водещата Юлияна Дончева

Връщам се на екран със самочувствие – твърди водещата Юлияна Дончева

„Всяка влюбена в мъжа си жена, мечтае да го дари с наследник. Заложено ни е по природа, намерим ли идеалната си половинка, веднага да пожелаем любовта към нея да бъде материализирана в нов живот, плът и кръв от самите нас и любимият ни човек” – твърди Юлияна Дончева пред „Уикенд за жената”.


Юлияна Дончева и съпругът й Станислав Недков – Стъки също имат съкровеното желание да се сдобият с дете. Темата е изклю­чително деликатна и за двамата, затова те рядко си позволяват да я коментират. Ситуацията е още по-комплицирана заради факта, че красивата дама е с 16 години по-възрастна от ММА бореца и има син – тийнейджър от предиш­ния си брак. Въпреки това Юлияна не спира да мечтае да стане майка отново и се надява през новата година желанието й да се изпълни.

„Още мечтая за второ дете и не намирам нищо скандално и нередно в това. Макар че много хора побързаха да ме критикуват заради възрастта ми и разликата ни със Стъки, не мисля, че който и да е има право да ме ограничава за толкова личен избор. Синът ми също е готов за такава промяна. Щастлива съм, че ме подкрепя и е съгласен да има братче или сестриче“.

В момента обаче не промените в личен план, а тези на профе­сионално ниво имат приоритет за красивата бизнес дама. Юлияна се впусна смело в нов телевизио­нен проект, който обаче започна с фалстарт. Предаването „Високи токчета“ вече стана прословуто с това, че пилотното му излъчване в ефира на Би Ти Ви беше отменено внезапно. В събота обаче то офи­циално стартира, а четирите во­дещи – Юлияна Дончева, Ива Дой­чинова, Людмила Филипова и Гери Гочева, работят с пълна пара вър­ху следващите броеве. И макар че лайфстайл шоуто веднага беше сравнено със „Сексът и градът“, Юлияна твърди, че подобни асоци­ации никак не са й приятни.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи