Жоро Главата без охрана и с наследницата на Яна Стайкова в сърцето си




Жоро Главата без охрана и с наследницата на Яна Стайкова в сърцето си
Гала вечерта на ММА в Пловдив събра бандюги и професионални бойци на едно място



Новата приятелка на Главата, която поразително прилича на предшественицата си Яна Стайкова, беше единствената особа, която скучаеше при вида на кървавите битки на гала вечерта на ММА.
Младата особа обаче се радваше на компанията на Жоро Главата, който непрекъснато я гушкаше и се пробваше да бистри странични теми с нея, за да може да я разведрява. Иначе самите битки той обсъждаше с приятелите си на челна маса в залата, за която бяха хвърлили половин бон. Правеше впечатление, че Жоро не беше пазен от охранители.
Като по ирония на съдбата, на една ръка разстояние от него се намираше охраната на „бойния му другар” – Владо Арабаджиев. Самият автомобилен състезател го нямаше, но гардовете му не може да не са напомняли на Главата за епическата битка между неговата компания и тази на наследника на клана Арабаджиеви. Не липсваха и гости от София, които присъстваха с чисто професионален интерес. Такъв беше Кубрат Пулев, придружен от брат си Тервел Пулев и още дузина здравеняци от столицата. Сред столичаните бе и Камен Куката. Присъстваха още шефът на Трето районно – Никола Симов, ресторантьорът Пепи Лашов с любимата си Ива, синът на Георги Гергов със съпругата си и Ванко 1.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи