Мистър София си търси мъж




Мистър София си търси мъж
Най-мъжественият столичанин за тази година лъсна в гей сайт


Скандалите около най-желания софиянец тази година не спират. Съвсем наскоро новоизбраният „мистър София“ Мартин Иванов беше обявен за хомосексуалист и травестит — информация, която той обаче побърза да отрече. Оказа се обаче, че Иванов има профил в гей сайт за запознанства, пише blife.bg, цитирайки hotarena.net.
Според публикуваната информация в профила на „мистър София“, той си търси мъж до 35 години за „отворена връзка“. Сред хобитата си той посочва пазаруване, готвене и пътувания, като нощните забавления също не са му чужди. Сред предпочитаните музикални стилове от Мартин са поп, техно, хаос и R&B.
Дали наистина профилът на софиянеца в гей сайтът е лично негов или е направен от негови недоброжелатели не можем да преценим. Факт си остава обаче, че в средите на травестити Иванов е доста популярен като мис Вероника, макар младежът да твърди, че носи женски дрехи просто за забавление. Според друг слух обаче младежът е любимец на Елза Парини и именно известният травестит му осигурил Вип — статус в определени среди.
Мнозина от обкръжението на Мартин пък твърдят, че той дължи титлите си именно на богатия си баща. Родителят на Иванов щедро пръскал пари по сина си, купувайки му всевъзможни титли и конкурси, за да повдигне самочувствието му. Доколко обаче и тази информация е вярна можем само да гадаем.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи