Сестрата на Маргините взе италианец




Сестрата на Маргините взе италианец
Сестрата на известните бизнесмени се сгоди за италианец, планират сватбата около Нова година


По-малката сестра на известните бизнесмени братя Маринови, по–известни като Маргините, се сгоди за италианец пише „България днес“. Небезизвестната бизнес дама лично се похвалила с годежа и заявила, че с нетърпение очаква сватбата планирана за Нова година.
По отношение на годеника си Маринова споделя, че бил изключително щедър към нея и постоянно й подарявал скъпи бижута и подаръци. Само годежният й пръстен от платина и скъпоценни камъни се оценявал на едно малко състояние, а останалите бижута също стрували доста. Бизнес дамата също така го описва като харизматичен човек, който много приличал на по-големият й брат Красимир Маринов по осанка и твърди, че се чувства сигурна до него. „Семействата ни също се познават, а децата ми са очаровани от него“, разказва доволно бъдещата булка.
След сватбата, Мариана, която в момента живее в Пловдив, смята да се премести в Италия при съпруга си и оттам да ръководи бутиците, които притежава. „Ще се установя за постоянно в Италия. Но няма да сменя фамилията си. С този жест искам да покажа и че не се срамувам от братята си“, категорична е Маринова. Тя също така признава, че бъдещият й съпруг е добре запознат със семейната история и делата срещу братята й, но въпреки това останал до нея.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи