Преслава нападна папарак заради гадже




Фолк певицата Преслава скочила срещу фотограф, снимал новия й любим


Фолк певицата Преслава има ново гадже твърди от известното време мълвата, но упорито го крие. Последната си любов фолк дивата пази далеч от обективите на камери и фотоапарати, като дори налита срещу папараците, ако опитат да го заснемат, пише hotnews.bg.


При свое участие в поредната кръчма, фолк изпълнителката била придружена от новото си гадже. Докато поднасяла заедно с тайнствения си любим поздрави на своя приятелка, празнуваща там рождения си ден, Преси с ужас забелязала, че двамата са снимани от папарак. Гаджето на певицата побързало да излезе извън фокуса на обектива, а самата Преслава незабавно иззела техниката от ръцете на фотографа.
Въпреки че успял да направи една-единствена снимка на гаджето на певицата, за да няма проблеми, фотографът я изтрил незабавно. Поредният опит на звездата да запази мъжа до себе си в тайна, обаче породи редица въпроси.
Според светски клюкари новият любим на Преслава има сенчест бизнес и затова толкова упорито се крие. Тъмните му сделки отдавна били повод да се шушука около него, а и той предпочитал да не става твърде известен. Самата изпълнителка пък предпочитала запази им пълна тайна и то най-вече, за да не развали репутацията си на порядъчно момиче.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи