Министър Павлова с чанта за 2 бона




Министър Павлова с чанта за 2 бона
Нова Емилия Масларова се разхожда в правителството


Подобно на бившата социална министърка Масларова и Лиляна Павлова движи само със скъпи маркови тоалети и аксесоари. С чанта за 2 бона на „Диор” смая всички в НДК в нощта на изборите новата министърка, сменила Плевнелиев в Кабинета Борисов. Тя разходи скъпия аксесоар из цялото НДК и събра завистливи женски погледи особено в редиците на репортерките.
Според познавачи черната лачена чанта струва 1800 долара, или около 2000 лв. Тя е от последната колекция на тузарската марка „Диор”. Повечето от колегите на Павлова се чудеха откъде тя е намерила средства да плати скъпата вещ. Веднага се заговори, че Лиляна Павлова иска да догони бившата социална министърка Емилия Масларова по скъпарски вещи и бижута.

Подобно на бившата социална министърка Масларова и Лиляна Павлова движи само със скъпи маркови тоалети и аксесоари

 „Това е втората Масларова. Постоянно се фука със скъпи вещи, нанизи от перли. Кипри се с всякакви дрънкулки. Облича се много натруфено” – одумваха я депутати.
Павлова не е долюбвана от колегите си в партия ГЕРБ. Тя самата странеше от тях в изборната нощ. Вместо да си тръгне с Борисов и Цветанов, министърката стоеше встрани от тях.
Самата Масларова пък реши да си спести труфилата след загубата на партията й. Бившата социална министърка се беше издокарала със строг костюм с яка до под брадичката.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи