Преслава - най-красива българка за тази година




Избраната за най-красива българка за тази година в престижна класация – Преслава,
Избраната за най-красива българка за тази година в престижна класация – Преслава, печелила и приза за най-добра фолк певица, вече се специализира в нова професия


Присъствалите на партито в дискотека Plazza, собственост на фолк певеца Константин, са станали свидетели на нещо необичайно за нашенските чалга гърли. Те вече са показвали завидни танцувални умения, умения да флиртуват с мъжката половина на публиката (и не само),да пеят на маса, на ушенце, с обратната страна на микрофона, подпийнали и т.н. Преслава, както винаги, е била изненадваща с представянето си в ролята на диджей. При това, съвсем обективно погледнато, добричлийката се била представила повече от добре в най-новото си амплоа. 
Някои са на мнение, че няма да е лошо да се преквалифицира и колкото се може по-честичко да застава зад пулта, защото диджейството й се удавало. Във всеки случай градусът на настроението се е повишил неимоверно само защото новият диджей е бил не само много обигран природно, но и хубава жена, позната и като гласовита изпълнителка.

И тази година почитателите на поп фолка направиха своята равносметка и отличиха трите свои най-големи фаворитки. Между тях, разбира се, е и Преслава. Другите две, които са на нейното ниво, са Галена и Анелия. Очакват се и годишните награди на тв „Планета”.

Източник kliuki.bg

2 коментара:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи