Бившата съпруга на Христо Сираков: Той беше смешник, който създаваше комфорт




Първата съпруга на бизнесмена преодоляла много трудно изневярата му с Ирен Онтева

Бившата съпруга на Христо Сираков: Той беше смешник, който създаваше комфорт
Първата съпруга на Христо Сираков, Мария, проговори за брака си с бизнесмена. Известната бизнес дама, която дълги години беше единствената жена в живота му, сподели за отношенията си с него, за брака им и за изневярата му с моделката Ирен Онтева.


“Животът ми изглеждаше абсолютно запълнен – брак, основан на дълбока връзка, прекрасни деца, стабилен бизнес. Но явно покрай работата, която ми отнемаше много време и сили, не съм успяла да забележа очевидните неща. В един момент всичко се срина”, споделя Мария за изневярата на мъжа си.

Въпреки болезнения удар, който преживява, бившата съпруга на Христо Сираков намира сили да си тръгне първа и да се разведе с него, пише „Блиц“. “Сключихме два брака с Христо. Може би трябваше да сключим три, за да не се разделяме”, коментира с тъга тя. Но независимо от болезнените мигове, днес Мария си спомня миналото само с добри чувства. “Христо беше перфектен съпруг. За всички се грижеше с невероятна любов и всеотдайност. Той си беше един смешник, който винаги създаваше комфорт”, споделя русокосата бизнесдама.

Към днешна дата Мария отново е щастливо омъжена и се радва на любовна и вниманието на италианския бизнесмен Алберто Данти. Двамата имат прекрасно семейство и от години живеят във Флоренция. Мария има свой бизнес с недвижими имоти, а настоящият й и бившият й съпруг са близки приятели.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи