Росица - новото попъленние на "Пайнер"




Най-новото попълнение Росица
От края на миналата година в „Пайнер“ е пълно с нови лица.

Младоците са поне 10-11, според сметки на феновете.


Лейла, Роксана, Галин, Денис, Мария Петрова, Люси, Симона, Соня Иванова…

Някои от почитателите на компанията са изумени от подбора на „кадри“ във фирмата и отправиха сериозни критики, че новаците не могат да се похвалят със сериозни гласови данни, а на всичкото отгоре не могат да ги отличат един от друг.

Най-новото попълнение Росица е сексапилна блондинка. В коментарите под новото й видео има обвинения, че била досущ като друга пайнерка – Юнона. Върли фенове на недотам популярната Румина също нададоха вой, че Роси копира любимката им.

Независимо от реакциите, новото видео е факт. То е динамично парче, в което, както обичайно е засегната темата за дивите страсти между противоположните полове. Текстът е от стандартен по-стандартен:

„Не ме разпитвай
Целувай ме,
за всичко искам да забравя
Не ме разпитвай,
а взимай ме с теб“

Видеото е заснето в дискотека, а около Росица танцуват момичета в сексапилни тоалети. Необясним елемент са двете театрални маски, които се появяват в двата противоположни края на кадрите с танцуващите момичета, пишат от kliuki.bg

Самата Роси се появява в няколко аутфита – две различни малки черни рокли, къси панталонки и секси дълги чорапи. Спряла се е и на черен сутиен в комбинация с тъмно сако.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи