Анелия забрани старите си снимки




Фолкаджийката Анелия май се е взела много на сериозно
Фолкаджийката Анелия май се е взела много на сериозно и не желае никой да публикува нейни снимки от старите ленти, защото сега е далеч по – бляскава.

Това издават дружките на Анелия по кафе, които приемат последната й прищявка с известна доза присмех.


Изпълнителката на ''Така ме кефиш'' не желаела никой да й напомня за отминалия й период, в който тя наблягаше на прекалено силния грим и рокаджийските дрешки. Анелия дори следяла какви фотоси качват нейните фенове и ако някой дръзнел да наруши нейното неписано правило, тя веднага вкарвала в правия път своя почитател с коментар под снимката, пише blitz.bg.

Анелия никак не харесвала визията си отпреди 7 – 8 годинки, особено пък гърдите си, които сега вече популярната певица доста наля, за да не изостава на фона на колежките си. Наскоро чалгаджийката Емилия отбелязала на стари снимки във ''Фейсбук'' баджаначката си Ани, която и се пише близка приятелка, но това никак не очаровало Анелия и тя бързо просветлила Емилия, какви снимки може да й качва и какви не.

На прашясалите снимки на Емилия лъсват още Весела и ДесиСлава, от които става явно, че и те са се подложили на солиден брой корекции и подобрения.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи