Разпнаха Андреа




Андреа пусна ексклузивен кадър от новото си видео към песента „Лоша“
Андреа пусна ексклузивен кадър от новото си видео към песента „Лоша“
На снимката Андреа е гола и разпъната на кръст, със забити пирони в нежните си ръчички.


Фотосът е в нюанс сепия, който напомня за годините, в които светът тепърва опознаваше програмите за фото-обработка. На всичко отгоре от пробитата й длан във въздуха хвърчат капки кръв, а кървави сълзи се стичат от очите й (на които не са пропуснали да сложат изкуствени мигли и тонове грим).

Мъченицата Андреа е направила обичайната си физиономия с полу-отворена уста, а коментатори изтъкнаха, че не е проявила достатъчно актьорски талант, защото би трябвало да изглежда сякаш я боли, а не сякаш я боцкат с борови иглички.

Подигравка с църквата и Иисус, нескопосан опит за оригиналност, копи-пейст от Мадона и Лейди Гага – това са само част от обвиненията, които се изсипаха по адрес на фолк певицата.
Фотосът е качен на нейната официална страница в социалната мрежа, където се предполага, че приятели са й само истинските й фенове. Досега, обаче, снимката е събрала предимно негативни коментари, а някои са направо крайни, пишат от „Блясък“.

„Бог ще те накаже“ – пророкува анти-фен на Андреа, а друг нарече снимката „пълна глупост“.

Иначе в кадъра виждаме, че певицата не е забравила за кокетните си бижута – обици и гривна.

Скоро феновете на младата певица ще разберат що за сюжет се крие зад скандалния кадър, а на по-набожните им остава да се молят за спасението на душата й.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи