Деян Донков урежда Радина в Народния, тя проспива кастинга




Младата актриса с буйно поведение и склонност към среднощни купони посрамила не само себе си, а и гаджето си Деян Донков
Младата актриса с буйно поведение и склонност към среднощни купони посрамила не само себе си, а и гаджето си Деян Донков – пише „България днес”.


Именно той уредил Радина да се яви на театралното прослушване, което не е никак обикновено. Дори не е българско – отбелязва таблоидът. Става дума за знаменития руски театрал Юрий Бутусов, главен режисьор в петербургския театър „Ленсовет”.

Той е у нас, за да постави пиесата „Лов на диви патици” на сцена №1 на България.

Радина Кърджилова трябвало да се яви в Народния и да разкрие таланта си пред руския постановчик, но за зла беда се успала. Постъпката й е излагаща и срамна – коментират колегите й.

Почти на 100 процента Деян Донков ще участва в „Лов на диви патици”. Той почти тропнал с крак пред руския режисьор и изискал Кърджилова да бъде прослушана. Заради изцепката на актрисата обаче публиката едва ли ще види любовната двойка заедно на сцената. Името, което се спряга за въпросната роля, е на брюнетката Ани Пападопулу.

От таблоида съветват Радина да си ляга с кокошките, за да става с петлите. „И си вдигни столичното дупе до Народния театър, който е точно на 225 метра от дома ти!” - пише вестникът.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи