Ромина и Ваня в елегантна фотосесия




Мис България 2011 Ваня Пенева
Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2011 Ваня Пенева позираха заедно като рекламни лица на модна къща.


Две от най-красивите и елегантни Мис Българии застанаха заедно пред обектива на фотографката Диляна Флорентин, за да представят роклите от новата колекция на дизайнерката София Борисова.
На снимките двете са облечени елегантно, с дълги вечерни рокли. За оригиналните прически се погрижи коафьорът Борислав Сапунджиев, а грима на момичета е в ръцет на гримьора Цецо Андреев.

В новата си колекция топ-дизайнерката София Борисова залага на своите идеи, оригинални материи, сложни кройки, а също на красотата и излъчването на родните красавици. Във фотосесията двете миски заснеха 19 официални тоалети предназначени за дамите, които искат да се подготвят за по-специални събития и случаи.

Въпреки, че повечето от кандидатките за престижната титла Мис България, направиха по някоя по-разгорещена фотосесия за мъжки списания, Ваня е категорична, че засега няма да продава тялото си.

Мис България 2010 Ромина Андонова


„В еротиката няма нищо лошо. Голото женско тяло е предмет на много художествени творби. Но не смятам, че е нужно една жена да се съблече, за да я забележат.“ бе споделила в свое интервю Ваня. Тя е убедена, че истинската любов съществува и вярва много в нея, тъй като самата тя е романтича.

Със сигурност в истинската любов вярва и Ромина, която от няколко години е щастливо обвързана с футболиста Дарко Тасевски

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи