Слави позорно зарязан от Мариана Попова навремето




В момента едновремешната му избраница за вокалистка в бенда е трън очите му и учиндолецът се прави, че не я вижда

Слави позорно зарязан от Мариана Попова навремето

Наобикаляйки продуцираното от него самия предаване „Гласът на България”, Слави подминавал треньорката със звезден статут в шоуто – Мариана Попова. Това засилва още повече съмненията, че певицата му е натрапена, въпреки собственото му желание. Тези, които никога не спират да сплетничат, напомнят за високия покровител, който е изходатайствал мястото на Попова в музикалния формат. Отново се връщат към онова, което знаят за нея и главнокомандващия, на когото лично са я виждали да вдига телефона и лично да се обръща от сцената към него.

А по отношение на не зачитащото отношение към Мариана Попова от страна на Слави, претоплят старата клюка за това как тя го е опозорила в музикалните среди и не само там. Кандидатствайки за работа в „Шоуто на Слави”, странната като характер птица Мариана получила назначение като беквокалистка. Само след три дни обаче решила и директно заявила, че шоуто не й харесва и напуснала. Мнозина отчели, че става въпрос за силен характер, но за Слави това било нечувана обида. Наглото своенравие на отличената сред кандидатите певица подразнило неимоверно Дългия. Никой не е посмявал да му върже такава откровена тенекия и затова Слави и до днес не е простил на певицата резила, който му е спретнала.
Източник kliuki.bg

1 коментар:

  1. Мноооого злеее! Само клюки, клюки, ама как ще докажетее на читателя, че това е истина? Една патица се хвърлила да се дави и другите след нея! Пълна скръбб!!!!

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи