Бионсе призна: Бременна съм!

Бионсе призна: Бременна съм!

Певицата съобщи прекрасната новина тази нощ, по време на MTV Video Music Awards 2011. Би се появи на червения килим в дълга елегантна рокля, която не беше успяла да скрие вече наедрялото й коремче и предизвика недоумението на голяма част от присъстващите.

Слухове за бременност упорито преследват Ноулс още от миналата есен. Тогава всички медии гръмнаха с новината, че е бременна, но това се оказа поредния неверен слух.

По този повод, по-рано това лято, певицата призна пред CNN, че всъщност и е рано за деца, защото винаги е искала да има такива, когато стане на 30.

"Сега съм на 29. Но само Господ знае какво ще се случи".

Е, сега вече и светът разбра, след като Би избраедин от най-публичните форуми, за да обяви новината.

Мечтата й е на път да се сбъдне - точно като по план. И двамата с Джей Зи вече нетърпеливо очакват появата на малкия си наследник.

Независимо от пола на бебчето, то несъмнено ще стане едно много талантливо дете, предвиждат светските хроникьори. Имайки предвид само част от качествата, които имат бъдещите му родители и влиянието, което имат върху музикалната сцена, едва ли някой би се усъмнил в думите им.

Бионсе и Джей Зи сключиха брак на тайна церемония в Ню Йорк през 2008 г. Двамата са една от най-стабилните и обичани двойки зад Океана, а огромноto богатство, което притежават ги прави едни от най-влиятелните личности не само в света на музиката.
Източник news.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи