Теди Александрова: Не искам някой чичо паричко да влага големи суми в песните и клиповете ми
Теди Александрова зарадва наскоро феновете си с песента „Мой докрай”.

Теди Александрова: Не искам някой чичо паричко да влага големи суми в песните и клиповете ми


Певицата споделя, че не мисли да пуска нови неща в скоро време, но няма да прави големи почивки, както преди да пусне последния си сингъл – от дуета с Милко Калайджиев, който излезе февруари, пише kliuki.bg.


„Мисля, че ще е нормално към края на септември или през октомври да излезе моя нова песен. Имам още една записана вече, тя е по музика и аранжимент на Спас Лазаров – всъщност първата в репертоара ми, която не е по моя музика. Смесва се в момента, довършва се аранжиментът, но не знам дали нея ще снимам, или някоя друга. Красиво парче е, с много хубава мелодия, но не е комерсиално, което да грабне дискотеката.”, споделя блондинката пред „Нов фолк.


Тя смята, че не трябва да бърза, тъй като хубавите неща стават бавно. „Пък и не е хубаво да пренасищаш пазара с песни и клипове през месец – в началото е интересно, но след това омръзва. Не искам нещата да ми се получават насила, не искам някакъв чичко паричко да влага големи суми в песните и клиповете ми”, отсича пайнерката.


Тя е доволна от това, което е постигнала в последните две години, при положение, че сама си пише песните и няма спонсор.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи