И Кали ще се жени!
След Лиана и бунтарката на поп фолка Кали минава под венчило

И Кали ще се жени!

Поп фолк дивата Кали готви сватба, пише електронното издание hotnews.bg. Попфолк певицата, която е известна като лошото момиче на фолка, заради бунтарския си характер, изненада всички с новината, че ще се омъжва.

Въпреки непокорния дух и стремеж си да бъде различна от останалите изпълнителки, романтичната мечта да се види в бяла рокля явно е завладяла и нея.


Заедно с половинката си, певицата обмисля плановете за празника, като вече е започнала да оглежда различни места, които според нея са подходящи за събитието.

Като повечето изпълнителки и брюнетката иска да вдигне повече шум около себе си и затова залага на богато и пищно празненство. Освен голямо и помпозно празненство, с което иска да покаже пред всички любовта си, певицата с грандомански размах подготвя и списък на гостите. Въпреки че иска голямо тържество и много подаръци, дивата няма да покани кой да е на сватбата си. Сред гостите се спрягат имената на едни от най-големите гръцки звезди, както и имена не само от фолк гилдията, но и от елита. Дали близкият й приятел Слави Трифонов също ще бъде поканен, засега още не се знае, но със сигурност сватбата така да се планира, че дълго време да се помни.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи