Актьор от "Изгубени" наби шофьорка на автобус
Актьорът от хитовия сериал "Изгубени" Матю Фокс беше арестуван, след като наби шофьорка на автобус.

Актьорът от хитовия сериал "Изгубени" Матю Фокс беше арестуван, след като наби шофьорка на автобус.


По думите на жената пияният Фокс я нападнал на паркинг на бар в Кливланд, Охайо, след като тя не му позволила да се качи на парти-автобус, на който по това време се вихрел частен купон.Шофьорката Хедър Борман твърди, че Матю Фокс започнал да я ударя с юмруци в гърдите и стомаха, след като тя не му разрешила да се присъедини към останалите купонджии, пише bliasak.bg.


"Казах му, че не мога да го пусна, защото не е поканен на частното парти. Той само ме зяпаше с отворена уста и мълчеше. "Казах му: "Съжалявам, приятел, но ще трябва да си тръгнеш, защото в момента нарушаваш закона, като се опитваш да се качиш на автобуса ми", разказала потърпевшата.
 Матю Фокс
*Снимка: Getty Images/ Guliver

"Тогава, без да каже нищо, той започна да ме удря в гърлото, гърдите и стомаха. Успях да му фрасна един под брадичката и той започна да плюе кръв. Това беше единственият начин, по който можех да се защитя от мъж, който бие жена", добавила шофьорката.

На помощ на Хедър Борман се притекъл полицай, който по това време бил на смяна, и набързо закопчал Матю Фокс, преди да се обади на колегите си за подкрепление. Дошлите на място ченгета арестували актьора, а пострадалата се заканила да повдигне обвинения. Към този момент Матю Фокс е освободен, но не е подведен под отговорност.
Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи