Емануела светкавично изхвръкна от живота на Денис
Мълнията на любовта порази зеленооката фолк фурия

Емануела светкавично изхвръкна от живота на ДенисВ момента никой не знае къде е Емануела, нито с кого точно. Знае се с кого никога вече няма да бъде. Необузданата и непредвидима дива никога повече няма да присъства в живота на Денис, с когото на 11 септември трябваше да станат семейство. Дали първо го опозори на всеослушание в предаването „На кафе” при Гала, като призна ни в клин, ни в ръкав, че е гей, а после и сама се шокира от откровението си, но така или иначе оттогава нещата между тях невъзвратимо тръгнаха към разлъка.


БиЛайф е в течение на едно сигурно нещо и то е, че Емануела окончателно и безвъзвратно е скъсала с по-малкия от нея Денис. Причината е нахлулата в живота й като ураган нова силна любов. Емануела била истински влюбена в новия мъж, щастието й я правело да изглежда като истинска хлапачка. Лицето й сияело от щастие. Новата емоция била толкова очевидно разпознаваема като голямата любов, че певицата светкавично си събрала багажа от апартамента, в който живееха под наем с младия Денис на семейни начала и напуснала.

Така популярната певицата на „Ара“ спира спекулациите на тема сватба и неясен статут на Денис в живота й. Палавата брюнетка явно се отказва и от грижите, които синът на шефа й полагаше за собственото й дете. Бащата на Денис – Виктор Касъмов, който е шеф на Емануела, преди време беше заявил по повод готвената венчавка на непостоянната Емануела и сина му: „Сватба само през трупа ми!“. Виктор Касъмов, който винаги е бил върло против връзката на Денис и по-възрастната Емануела, окончателно я отписа след необмислените й квалификации по адрес на детето му. Сега навярно е най-щастлив от развръзката.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи