Годеникът на Галка я заряза!
Изглежда бившата дуетна половинка на Миро е отново сама

Годеникът на Галка я заряза!

Връзката между Галя и смуглия й любим се е разпаднала – коментират светските клюкари. През известно време певицата се похвали, че планира сватба. Отношенията й със световноизвестния (по нейните думи) чернокож барабанист вероятно са приключили, защото тя празнува рождения си ден сама. Нито Галя пътувала извън страната, нито Роб се е появявал в столицата.Още в началото на връзката им Галка беше много лаконична в коментарите си за него. На няколко пъти е споделяла, че отношенията им са свободни и не смятат да се обвързват по-сериозно. Преди време обаче певицата коренно промени мнението си и заяви, че скоро ще има сватба, защото двамата с Роб разбрали колко много означават един за друг. Оттогава никой не е чул или видял чернокожия музикант.


Клюкари подхвърлят, че прословутият годеж на Галка е бил просто ПР, за да напомни за себе си. Ангажиментите, които е поела в страната, изключват вероятността да замине при любимия си, а той едва ли би се установил тук. Галя се изявява в “Черешката на тортата”, “Гласът на България”, снима клип и планира нови проекти.

В музикалното риалити Галка и Миро не били в добри отношения и се подминавали. Така и не успели да се разберат за парите от авторските права върху старите им хитове.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи