Черната Златка с двойничка в специалните филми!
Плеймейтката призна, че с жената от видеото доста си приличат, но самата тя никога не би се снимала във филм за възрастни

Черната Златка с двойничка в специалните филми!


Феновете на Златка Димитрова полудяха! Почитателите на чернокосата фурия са убедени, че плеймейтката е участвала в "специален" филм и е звезда в тази индустрията. Във филмче в рамките на 25 минути брюнетката се раздава като за последно. В сложни маневри и изтощителните игри й помага знойна обиграна мулатка.„Това не съм аз”, отрече Черната Златка пред „България днес”. Плеймейтката призна, че с жената от видеото доста си приличат, но самата тя никога не би се снимала във филм за възрастни.


„Прекалено консервативна съм в това отношение, с Благой не сме си правили дори домашно видео”, разкри Златка Димитрова, за разочарование на мъжката аудитория. Плеймейтката каза, че преди време е отказала дори на „Пентхаус”, които са искали да й направят по-провокативна сесия с актови снимки, а какво остава за хард порно.


Факт е, че Златка Димитрова се снима в много еротични фотосесии, в интернет има нейни клипчета, които не се препоръчват за лица под 18-годишна възраст. Но всичко е в рамките на добрия тон и софт еротиката. Златка е обвързана с Благой Иванов и не би го злепоставила по такъв начин.

В момента той е в САЩ и Черната Златка признава, че се чувства доста самотна.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи