Майката на Ники Михайлов е забравена, злощастна и бедна




Боби Михайлов, децата й Ники и Бисера не я подпомагат по никакъв начин, считат Мария Петрова за своя майка

Майката на Ники Михайлов е забравена, злощастна и бедна


Първата съпруга на Борислав Михайлов и майка на сина му Ники Михайлов се казва Гергана и ги е „емигрирала“ в Щатите, когато синът й е бил едва 9-годишен.

Заминала е в САЩ с футболист на „Левски”, за когото по-късно се омъжва и от втория си брак с него има още едно дете. За нейно нещастие събитията в семейния й живот не се стичат по очаквания от нея начин и тя е изоставена от втория си мъж. В момента живеела в абсолютна бедност и забвение, пише „Папарак“.

Това положение не трогвало изобщо вратаря на холандския „Твенте” и неин роден син, защото той не можел да забрави, че когато е имал най-голяма нужда от нея, тя го е изоставила. Същото е направила и със сестра му Бисера. Боби пък, след като научава какви ги върши неверната му половинка, я напуска веднага след САЩ 94.Боби взема децата си при себе си. В интервю по темата Ники е отбелязвал, че счита за своя майка Мария Петрова, която всъщност му е била много повече през годините и негова близка приятелка, с която е могъл да споделя всичко, което го е вълнувало през детските му години.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи