Силиконката Мариана: Мразят ни от завист!
Мариана Маринова е “Мисис България Глоуб – 2007”, вице “Мисис Вселена България 2008” и официален лицензиант на скандалния конкурс “Мис силикон”

Силиконката Мариана: Мразят ни от завист!


“Мразят ни от завист – не от друго!” – твърди блондинката, която наскоро си направи ново дупе, доверявайки се на венецуелската мода за тънка талия и широк ханш.
Мариана смята, че постоянно я плюят и обиждат в пресата и в интернет, защото й завиждат. Конкурсът “Мис Силикон” предизвиква злостни подмятания и здрава критика, което изненадва Маринова, защото в чужбина такива конкурси са нещо нормално. “Само тук ни плюят” – констатира тъжно миската.

Без притеснения нарича България “проста държава”, защото у нас всичко било “бой и сръбска музика”. Според нея, хората, които по цяла нощ се наливат по кръчмите, после сядат и я коментират гневно, сякаш е пропаднала жена.

“Повръща ми се от пародията, в която живеем. Че трябва да бъдем лицемерни, че това се уважава, а естествените хора се плюят” – недоумява притежателката на ново дупе. Възмущава се на консервативните разбирания на болшинството българи, смятайки всяка жена, която участва в конкурси от рода на “Мис Силикон” – за проститутка. А относно голите си фотоси, миската коментира, че се снима гола, защото не е 100 кила и не вижда нищо лошо в голотата.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи