Снежана Макавеева в екшън на морето




Снежана е манекенка на „Ивет фешън“

Снежана Макавеева тъче успешно на няколко стана. Червенокосата дебютантка в сериала „Под прикритие“ бе видяна в твърде показателна за нравите й светлина. Актрисата бе снимана на плажа, гола, както когато майка я е родила в компанията на непознат младеж.
Двамата си спретнали нощно къпане, съпроводено с доста разкрепостени действия. В началото Снежана е била по монокини, но после свалила и оголила задните си части. Младият мъж се възползвал я сграбчил отзад. Последвалото не е за коментиране, което за зла участ е щракнато от намиращ се наблизо фотограф.

От снимките личи, че Снежана и партньорът й от сърце се забавляват. Не е ясно дали са осъзнавали, че са станали обект на папарашки кадри. Фотосите разпространи вестник „Галерия”. Накрая Снежана Макавеева се привела във вид за пред хората. Към компанията на двамата любители на нощното къпане се прикачила още една дама и тримата изчезнали в неизвестна посока.

Снежана е манекенка на „Ивет фешън“. Сега се снима и във филм. Въпреки че героинята й е второстепенна, самодейката е станала известна с това, че обича да демонстрира свръхсамочувствие. Знае се, че даже си е позволила да покаже среден пръст на фотограф.

Снежана Макавеева е една от немалкото напълзели киното в последно време незавършили професионалистки, повечето от които манекенки. Иначе червенокоската е ученичка на Ивайло Христов и в НАТФИЗ. Разкрепостеността си обяснява със своите едва 18 години. Впечатляваща е обаче вече биографията, която вече има.

2 коментара:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи