Миро изгуби контрол над песните си




Певецът спря излъчването на най-големия си хит „Губя контрол“


Миро изгуби контрол над песните си


Тъй като в момента журира в „Гласът на България“, където избира млади таланти, певецът Миро май е оставил без надзор другите си проекти, което му създаде известни неприятности. В отворено писмо до медиите вчера, Миро поиска най-големият му хит, песента „Губя контрол, когато…“, да бъде спряна от излъчване по всички големи радиа и телевизии, пише hotnews.bg.Самият изпълнител отказал да коментира действията си и препратил любопитните към пиар агентката си Светла Русева. На въпросите на журналистите, Русева отговорила лаконично, че се касае за неуредени отношения върху правата за песента, без да даде повече подробности по случая.

Близки до звездата обаче разкриват, че конфликтът между Миро като продуцент и композиторите Ясен Козев и Крум Георгиев е на чисто финансова основа. Според музикалните творци, те не получавали очакваните отчисления за излъчването на песента по различните радиостанции и телевизии, поради което настоявали Миро да им плати допълнително. Тъй като не са известни договорките между тримата, можем само да предполагаме каква е причината парчето да бъде свалено от ефир.

Очаква се песента да бъде пусната отново едва след разрешаването на този проблем, който освен доста сериозен и съвсем не е малък. Въпросът с авторските права върху парчето е спорен, тъй като освен продуцент, Миро е и автор на текста на песента.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи