Емилия: Преди бях много скромна и изплашена




Емилия: Преди бях много скромна и изплашена
В предаването „Тази Неделя“ Емилия разказа за първите си години на сцена.

Тя често била по участия с Десислава. Двете изпълнявали и чалга парчета, и народна музика.




Емилия била страшно щастлива, когато спечелила първия си хонорар от пеене, пише kliuki.bg. Запитана какво е било първото нещо, което си е купила, певицата признава:

„С първия си хонорар си купих еднокасетъчен касетофон. Даже и се снимах с него, извиках една приятелка да ме снима с касетофона още в магазина“, смее се певицата.

На въпрос каква е била Емилия в началото, тя отговаря:

„Преди Емилия беше много скромна, много изплашена когато дойде от провинцията. Не съм забравила от къде съм тръгнала, не съм забравила, че още от самото начало съм работила за 15 лева на вечер. Не съм забравила, че не съм от богато семейство. Не съм забравила, че баща ми и майка ми са от малък град. Ходя си в Гълъбово и се гордея с моя град.“

От Десислава Емилия си купила първия си мобилен телефон в живота
От Десислава Емилия си купила първия си мобилен телефон в живота, голям и тежък мобифон, връща се към спомените си изпълнителката от Гълъбово.

Колкото до първото си видео към песента „Весело момиче“, Еми казва през смях:

„Аз тогава съм си мислила, че съм най-красивата на света в тоя клип. Сега си мисля, че по-комично нещо не съм гледала. Тогава нямаше нито гримьори, нито фризьори, нито стилисти. Бяхме по-естествени, по-истински. Сега всички хора сме по-изкуствени, по-обиграни.“

Емилия не се сърди на квалификацията „чалгаджийка“. На мнение е, че „чалгаджийките“ са певиците, които пеят най-добре на живо и изпълняват по уникален начин българска народна музика.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи