Магърдич Халваджиян подарил „Ягуар“ на Кремена
Магърдич Халваджиян
На фона на драмите, които се разразиха между продуцентите Халваджиян и btv, Кремена Халваджиян се сдоби с луксозен автомобил
Возилото има внушителни размери и струва около 200 хиляди лева, пишат от hotarena.Базовият модел струва около 160 хиляди лева, но лимузината на Кремена била с всички екстри.

Стилистката е абсолютна маниачка на тема обувки и си купува от любимите аксесоари в промишлени количества. Освен това е заклета фенка на пазаруването от чужбина, тъй като предпочитала високото качество. Любимата й дестинация за почивка и пазаруване е Италия.

Миналото лято фамилията Халваджиян бяха наели красива лятна вила в слънчевата страна, където поканиха на отдих и приятелите си Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Свикналата с огромни харчове Кремена едва ли е щастлива от развитието на конфликта между btv и продуцентската компания на братята Халваджиян. От btv призоваха съпруга й да върне милионите, които са му дали за предаванията под негово ръководство.

От телевизията са ядосани и от факта, че взели предаването „Господари на ефира“ под шапката си, като смятали, че на екран най-често ще се изявяват Димитър Рачков и гаджето му Мария. Това така и не се случи. Зуека е зает с ангажименти в театъра, а Мария наблегна на участието си в „България търси талант“. Рачков пък се сля с образа на Бекъма и напоследък можеше да бъде видян единствено в комедийното шоу.

Въпреки конфликтите между медията и продуцентската компания на Халваджиян, продуцентите и актьорите от предаванията им станаха близки приятели и демонстративно се появиха заедно на пресконференцията, в която бяха отправени обвиненията, че би ти ви се опитва да цензурира продукциите им.

Мария Игнатова бе видяна да влиза в скъпарския „Ягуар“ след пресконференцията на „Глобал вижън“ – Кремена Халваджиян щедро й го отстъпила.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи