Бивш секспартньор: Дим Дуков ме ЗАРАЗИ със СПИН!
Дим Дуков ме ЗАРАЗИ със СПИН!
"Престанете да пишете глупости! Вече два пъти чета, че Дим Дуков не е умрял от СПИН. Това просто не е вярно. Той имаше СПИН." Това заявява пред в. "Уикенд" бивше гадже на светския лъв, който почина след мъчително боледуване на 28 февруари.Мъжът, наречен с измислено име - заради родителите му, които биха изпаднали в шок, ако разберат, че синът им е серопозитивен, разказва със завидно самообладание своята история. Той упорито твърди, че е заразен със СПИН именно от Дим Дуков.

Болен е отдавна, вече 11 години. Казва, че е заразен с чумата на века през едно бурно лято, наситено с интензивни срещи с бившия коафьор и тв водещ. През 90-те, когато се запознал с Дим, бил барман в кафене, в което Дуков често идвал с приятелската си тумба.

Мъжът търси медиен отзвук на личната си драма, защото е разочарован от образа, изграден за покойния шоумен. "Всички пишат какъв пич е бил, колко е готин, как е душата на компанията и как едва ли не умрял от преплитане на червата. Е, аз знам горчивата истина, защото съм лично потърпевш. Да, за умрелите или добро, или нищо. Но не бива да се приказват и откровени лъжи! Защото той знаеше, че е серопозитивен, но не спираше да прави секс, без да взима предпазни мерки", казва "Стефан".

Разгарът на страстната му връзка с Дим Дуков е през лятото на 2000 г. във Варна. Срещат се в дискотека на плажа, а бизнесменът му предлага да работи в неговото заведение в морската столица. Няколко нощи по-късно двамата се озовават в леглото.

"Не сме били гаджета, но правихме секс доста редовно. Тогава много шмъркаше, мъкнеше цели буци кокаин. Правехме се на щайги. А като се надрусаш, какви презервативи? Огромна грешка. Фатална!", споделя мъжът.

След като лятото отлита, той се връща в родния си град Пловдив, откъдето му предлагат супероферта - да замине на сезонна работа в 5-звезден хотел в Дубай с 3500 долара заплата. Искат се куп документи, включително пълно медицинско изследване.

"Отидох да си направя всичките там тестове. И естествено, пуснаха и за СПИН". На следващия ден "Стефан" узнава и своята присъда - той е серопозитивен. Мъжът изпада в шок. Той е категоричен, че е заразен именно от Дим Дуков. В този период поддържа връзка само с още един партньор - момиче, чиито изследвания са отрицателни.

Когато се обажда на шоумена и му казва, че е серопозитивен, той му отвръща: "Аре, стига бе! Не е възможно, пич. Аз съм здрав. Кой знае с какви боклуци си се ебал и сега мен искаш да изкараш виновен. Хайде, лекувай се и недей да ми говориш глупости, че аз съм виновен".

Животът среща "Стефан" с Дим още два пъти. Когато го види, шоуменът гузно се обръща и се прави, че не го забелязва. "После разбрах, че Дим е бил само вирусоносител - тоест може да предава ХИВ вируса, но не и да го развива в тялото си. Според мен е заразил поне 20 момчета - лично аз познавам още трима като мен", хвърля бомбата "Стефан".

Източник lifestyle.ibox.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи