Краси Радков сменя Халваджиян в "България търси талант"!
Краси Радков сменя Халваджиян в "България търси талант"!
Краси Радков ще замести Магърдич Халваджиян в журито на "България търси талант". Актьорът на Слави ще седне още тази вечер на въртящото се столче до Любен Дилов-син и Хилда Казасян.Краси ще бъде в журито до края на най-гледаното в момента шоу, което ще свърши до месец и половина. Неговата кандидатура е надделяла над тези на още няколко актьори - лица на БТВ, сред които Виктор Калев и Мариан Бачев.

Би Ти Ви прекрати договора си с продуцента на предаването "Глобал филмс" Магърдич Халваджиян, но само в качеството му на жури, съобщиха от телевизията, цитира lifestyle.bg.

Освен смяната Би Ти Ви предприема още една сериозна стъпка - ще съди за клевета "Глобал вижън", компанията на Магърдич Халваджиян и брат му Джуди, която прави "Господари на ефира" и "Пълна лудница". Те обвиниха медията в цензура.

''Стоя твърдо зад всяка една от думите си! Нямам никакви притеснения да защитя правотата им в съда!", заяви Халваджиян относно възможността да го съдят за клевета.

От своя страна ''Глобал вижън" не възнамерява повече да занимава обществеността с проблемите между компанията и bTV. От тук нататък случаят с прекратяването на договорите за продукциите ''Господари на ефира" и ''Пълна лудница" ще бъде решаван в съда, както Маги Халваджиян, Джуди Халваджиян и Асен Чанков обявиха още на пресконференцията на 11 април 2012-та година.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи