Николета Лозанова се страхува да не направят магия на Никол!
Николета Лозанова се страхува да не направят магия на Никол!
Страх от черна магия и зли вещици обсебил младата майка Николета Лозанова. Бившата плеймейтка и настояща примерна домакиня се зарекла, че никой няма да види бебето поне още два месеца, за да не стане жертва на лоши очи.
Особено много се притеснявала и от писанията по медиите, защото те привличали вниманието върху нея като магнит, а това можело да накара мнозина да завидят и да сложат пръти в колелата на семейното щастие.

''В живота съм станала свидетел на достатъчно хорска злоба и се страхувам, че някой може да направи черна магия на бебето или да го урочаса. Това което искам е да опазя Никол жива и здрава'' – притеснявала се красавицата.

Николета отказвала да показва новороденото дори и на най – близките си приятели. Достъп до стаята имали само роднините и естествено щастливият татко Валери Божинов. В грижите за сладката Никол много помагала и майката на Николета, която отговорно пое поста още от раждането на внучката си.

Припомняме, че Валери изкара две седмици при своята дъщеричка, след като получи отпуск от началниците в Италия. Ваканцията обаче свърши и той вече с пълни сили тича след топката и дори успя да вкара гол. Николета разкрива, че докато бил вкъщи, не се отделял от малката и тримата прекарали най – страхотния Великден в живота си.

Според медици, страховете на Николета за дъщеря й са напълно необосновани. Те обясняват, че е нормално след раждане жената да изпадне в следродилна депресия, която може да продължи до няколко месеца. Единствената опсаност, която съществува е да не се допусне симптомите да станат хронични, защото тогава ще трябва да се търси помощ от психиатър, пише skandalno.net.

''Обичайно е в първите мигове след раждането, майките да изпитват силна еуфория, която скоро след това обаче се заменя от състояние на тревожност и необичаен страх от живота. Най – характерните белези за това са силно чувство на безпокойство, паника, умора и потиснатост'' – обясняват вещи акушерки.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи