Цветанка на Веско Маринов върти любов със Слави Бинев




Цветанка Маринова
Палавата бивша съпруга на Веселин Маринов Цветанка си има ново гадже. Екссъпругата на певеца е на път да разбие брака на евродепутата Слави Бинев, с когото в момента изживява гореща секс афера.

Пръст във връзката им има и скандалната тв водеща Миглена Ангелова, която ги запознала. И макар двойката да е заедно отскоро, аферата вече предизвика сериозен отзвук в партията на евродепутата, пишат от ''Всеки ден".

Според запознати двамата се срещнали благодарение на Миглена Ангелова. Мадам ''Искрено и лично" отскоро е член на партията на Бинев, а Весковата Цветанка е сред най-близките й приятелки. Още щом усетила, че между дружката и евродепутата става нещо Ангелова побързала да насърчи мераците на фаталната блондинка, пише lifestyle.bg.

Слави Бинев

Колегите на Бинев обаче силно се ядосват от новата му тръпка, която е на път да повлияе и на семейния мир и на политическата му кариера. Новата му изгора си позволява доста волности и само преди дни индиректно си призна, че е любовница на евродепутата.

''До мен има нов мъж, който ми помага да превъзмогна раздялата с Вeско. Той е много известен и силен, заможен е и със сериозна кариера.", триумфално сподели в ефир Цветанка.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи