Николета с пророчески сън
Николета Лозанова
Никол, дъщерята на Валери Божинов и Николета Лозанова, е одрала кожата на баща си – свидетелстват пред „Уикенд” сестрите от столичната болница „Света София”, в която навръх 1 април се появи най-чаканото светско бебе на годината.


Николета разкрила, че няколко дни преди да даде живот на дъщеря си, сънувала как ражда.

В съня си дори видяла акта за раждане на Никол, в който не била записана датата 5 април, когато се очакваше да се осъществи раждането със секцио, пише kliuki.bg.

„Сподели, че много се озадачила от този сън, но явно е бил пророчески. Това е било в началото на миналата седмица. Не му обърнала обаче внимание, защото очаквала предвеликденско бебе” – разказват още медицинските сестри, осведомени за историята от самата родилка.
Николета Лозанова

От понеделник, откакто се посвестила след секциото, Николета раздала над 100 автографа на сестрите и останалия персонал в отделението си.

„Даже и колежките от другите етажи на болницата я посетиха – хем да я поздравят за рожбата й, хем да им се разпише” – твърдят още източниците от болницата.

Те са единодушни, че малката Никол е умалено копие на баща си. „Идваха и приятелки на Николета, и роднини. Всичките казват, че цялата е на баща си” – твърдят медицинските лица.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи