Мария иска 6 бона
Мария стана най-скъпо платената попфолк изпълнителка
Мария стана най-скъпо платената попфолк изпълнителка заедно с колежката си Преслава – пише в. „България днес”.Двете изпълнителки прибират по 6 хиляди лв за едночасово участие в заведение – разкриха собственици на нощни клубове.

Дълго време Преслава беше еднолична лидерка по заплащане, като цената й се вдигаше постоянно, защото непрекъснато беше провъзгласявана за певица №1 на годината, пише kliuki.bg. Плътно зад нея по заплащане бе Ивана, която прибира по 5 бона, за да забавлява посетителите на увеселителните заведения.
Мария обаче наруши статуквото

Мария обаче наруши статуквото, като обяви, че вече ще приема участия само за 6 хиляди лева на час. Причината за огромната сума в състояние на криза е, че брюнетката не искала да пее по долнопробни кръчми в страната, а да бъде поръчвана само в елитни дискотеки.

От няколко месеца миньончето няма притеснения за финансовото си състояние. Попфолк фурията има връзка с милионерския син Христиан Гущеров, който подпомага развитието на кариерата й и снимането на скъпи клипове.
Мария иска 6 бона

Преди години Мария прибираше по 3 хиляди лв за свое участие, но вече дискотечните босове трябва да се бръкват двойно повече, ако искат брюнетката да ги забавлява. Дори и да успее да се договори по новата си тарифа, Мария няма да вземе цялата сума.

Сериозен процент, който понякога е повече от 50 на сто, отива за продуцентите й от „Пайнер” – отбелязва таблоидът.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи