Глория прибра бившия си мъж Илия Загоров
Примата на поп-фолка у нас Глория
Примата на поп-фолка у нас Глория изглежда вече е простила на бившия си мъж Илия Загоров и не храни лоши чувства към него, след като дори го е приютила в дома си за празниците.Изпълнителката на „Обсебена от теб“ твърди, че е приютила бившия си за един от най-светлите християнски празници Великден, за да угоди на дъщеря им Симона, а все пак и за да не търси току що завърнали се музикант от Скандинавия, къде да спи. Певицата отчита, че двамата с Илия са зрели хора и е крайно време да заровят томахавката в името на щастието на Симона.

Близки до изпълнителката на „Ненаситна“ обаче отчитат, че присъствието на Илия в дома на Глория се отразява благополучно не само на тийнейджърката Симона, но и на майка й. За този факт говори недвусмислено и изявлението на Глория, че по празниците ще си почива у дома със семейството си за пръв от години насам, а няма да е по участия.
Глория прибра бившия си мъж Илия Загоров

На Великден на празничната вечеря у Глория освен бившия й съпруг и дъщеря й, ще дойдат и брат й и майка й, както и нейни близки приятели. Светските хроникьори пък побързаха да коментират, че най-вероятно с възрастта примата на поп-фолка е съзряла, че в живота има много по-важни неща от кариерата й, на които тя е решила да отдаде заслуженото време и внимание, пишат от kliuki.bg

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи