Британци се гаврят с Бербатов!




митко бербатов
Българският нападател на "Манчестър Юнайтед" Митко Бербатов отнесе яка подигравка на Острова. Той стана герой в секцията „Галерия” на Guardian.


Читател на изданието е направил 12 колажа, с които откровено се подиграва на българина и го представя като един от най-пренебрегваните и мързеливи играчи на „червените дяволи".

На една от най-фрапиращите снимки Митко е представен като бременен мъж, а „Дими" - едно от имената, с което е известен в Англия, е включено в игра на думи с „Деми Мур".

Междувременно Бербатов публикува своя снимка във Фейсбук, на която позира като професионален модел - в стилен черен костюм, с момчешка усмивка и пъхнал ръка небрежно в джоба на панталона си, пише bliasak.bg. "Това съм аз, опитвайки се да изглеждам готин", е коментарът на Берба за фотоса.

Стотици фенки на красавеца обаче моментално се втурнаха да му обясняват колко е невероятен и колко добре изглежда - нещо, което Митко със сигурност знае. Той бе избиран за "Футболист на годината" у нас няколко поредни пъти и броят на почитателките му расте постоянно.

Девойките, влюбени в звездата, не се спират дори пред факта, че той има жена до себе си - Елена, и че двамата имат дъщеря Дея.

"Ако се върне в България и тръгне пак по чалготелките, златотърсачките ще го налазят веднага", коментират столични клюкари.
гавра бербатов

гавра бербатов

гавра бербатов

гавра бербатов

гавра бербатов

гавра бербатов

гавра бербатов

гавра бербатов

карикатури бербатов


Източник hotnews.bg

2 коментара:

  1. Според мен в Обединеното кралство има много хора които се отнасят към Бербатов по съвсем друг начин. Може сами д се убедите в това от статията в Индипендънт "Chris McGrath: Berbatov: the beautiful and the damned" http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/chris-mcgrath-berbatov-the-beautiful-and-the-damned-6283283.html?origin=internalSearch

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи